onsdag 15 februari 2012

Finns det hjärterum så...

Med 30 deltagare delat på 3 grupper behövde vi hitta passande lokaler för ändamålet - helst gratis också eftersom projektet inte skulle kosta något för deltagarna. Och vi ville komma igång inom ett par veckor. Vårt mål var att komma igång vecka 7 eller 8 och nu var det bråda tider.

Även här fick vi all hjälp vi kunnat önska oss. I Trelleborg fick vi kontakt med Michael på SportsclubOasen, vårt gym. Det visade sig att de hade en lokal i anslutning till gymmet som vi kunde få låna på dagtid för projektet. Tack SportsclubOasen! Vi gillar er! Jättemycket!

Med Trelleborg på plats återstod Malmö och vi hade en idé om ett ställe som skulle vara perfekt på grund av deras mysiga och luftiga lokaler. Frågan var om de ville ta emot oss och våra två grupper. Som tur är finns det gott om vänliga människor och på Café Andrum i Malmö finns de i överflöd. Vi var varmt välkomna med våra seniorgrupper och fick låna en lokal och hyra en till ett kanonpris. Här fanns det gott om hjärterum! Vi gillar er Café Andrum! Jättemycket! Är ni i Malmö så gå dit och fika - de har fantastiska pajer och världens bästa morotskaka!

Skandinaviska Ledarhögskolan ställde också upp med mentala tränings CD som deltagarna ska få låna under projektets gång och allt började falla på plats. Bara att köra igång då! Mot Seniorprojektet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar